astrus_vistienos_iesmeliai

Aštrūs vištienos iešmeliai

Ingredientai:

  • 4 nedidelės vištienos krūtinėlės be kaulo, supjaustytos kubeliais
  • 4-5 šaukšteliai BUGA’s Kaukazietiškos Adžikos
  • 2 šaukšteliai medaus
  • Druska ir juodieji pipirai
  • 20 vyšninių pomidorų

Sumaišykite BUGA’s Kaukazietišką Adžiką su medumi, pridėkite šiek tiek druskos, juodųjų pipirų ir gerai išmaišykite. Gautu mišiniu apipilkite kubeliais supjaustytą vištieną ir palikite marinuotis mažiausiai valandai.

Vėliau suverkite vištienos gabaliukus ir pomidorus ant medinių iešmelių. Kepkite grilio keptuvėje ar karštame grilyje abi puses po 7-8 minutes, iešmelius dažnai apverskite ir šlakstykite marinatu kol gerai iškeps. Patiekite lėkštėje kartu su mėgstamiausiais BUGA’s padažais.